Wie ben ik?

Ik ben Matthijs van Brussel en vul mijn week voornamelijk als bewegings-, hydro- en fysiotherapeut. Voor sport en bewegen weet je mij altijd wakker te maken en ik streef ernaar hier anderen net zo enthousiast voor te krijgen.

 

Een belangrijke doelstelling voor mij is om sport voor iedereen bereikbaar te maken en sport niet te zien als iets waarin jij je 'beperkingen' tegen gaat komen. Sport moet leuk zijn.

 

Om die reden ben ik in 2014 deze sportgroep gestart. Ik zorg ervoor dat er gesport wordt op aangepast niveau, zonder dat dit ook voelt als 'aangepast sporten'.

 

U zult merken dat ik sport soms met andere materialen aan zal bieden, maar dit niet zal leiden tot minder inspannende lessen! 

Wat kunt u van de sportgroep verwachten?

Verschillende sporten en beweegvormen worden per week afgewisseld. Zo kan er de ene training gevolleybald worden gevolgd door een training basketbal.


Met de ervaring die ik heb opgedaan zorg ik voor sportactiviteiten op ieders eigen niveau, waarbij er optimale aandacht mogelijk is vanwege de maximale groepsgrootte van 12 deelnemers. Ongeacht de beperking, iedereen kan meedoen! 


Daarnaast zorgen de deelnemers met elkaar voor een gezellige en ontspannen sfeer. 

 

De volgende sporten zullen onder andere aan bod komen;

 

- Badminton       - Tennis
- Volleybal          - Hockey
- Voetbal             - Basketbal
- Fit circuits        

 

Buiten deze zaalsporten zullen er ook momenten zijn, waarop we met de groep naar buiten gaan voor activiteiten.

Waar?

Maandag
Soestdijkerstraatweg 129 
1213 VX Hilversum

Zaterdag

IJsselmeerstraat 5B

1271 AA Huizen